Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KAMMENOS: “TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ PARÇALANMIŞ DURUMDA”

KAMMENOS: “TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ PARÇALANMIŞ DURUMDA”

28
0

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında ortaya ciddi bir iddia attı. Kammenos katıldığı bir radyo proğramında Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında, “Türk Silahlı Kuvvetleri şu an parçalanmış durumda” dedi.

Kammenos proğramda özetle şunları dile getirdi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri şu an parçalanmış durumda, bu nedenle ülkemiz için bir tehdit olamaz. Suriye’deki sürekli yenilgiler, Suriye bölgesinde Esed rejimine ve Kürtlere karşı koyması, uluslararası toplumun Kürt devleti kurulması kararı onları zor duruma getirdi. Uçak kaldıramıyorlar. Pilotların 60% terhis etmiş durumda. Şu an uçaklar ufaklıklarla uçuyor, görünen o ki havada karşı taarruz ve önlemler karşısında korkuyorlar.     

Deniz Kuvvetlerimizde algılanamayan denizaltılarımız var. Onların Evros’taki (Meriç) olan tankları şu an itibarıyla Türkiye’nin Güney Doğusu’na doğru aşağıya indiler. Şunu anlatmaya çalışıyorum, Türkiye’de Silahlı Kuvvetlerin morali parçalanmış durumda.

Yarısı Gülen ile işbirliği suçlamasıyla şu an terhis ediliyor. NATO’da görevli olan subay ve astsubaylardan 420’si Belçika’dan sığınma talebinde bulundu. Paniğin en belirgin şekli de bu.

NATO’nun resmi çevrelerine mektup yazan bir Türk pilot çunları söylüyor. “Ben 27 yıldır Türk Hava Kuvvetleri’nde hizmet ediyorum. Vatanıma karşı tutarlı ve sözümün eriyim, ancak şu an sebepsiz bir şekilde, Gülen’le bağlantılı olan bir bankada var olan hesabımdan dolayı kovuluyorum, zoraki terhis ediliyorum, maaşsız kalıyorum, emekli maaşım olmayacak, sigortasız ve ailemin özgürlüğü kısıtlanmış ve takip ediliyor. Silahlı Kuvvetlerde şu an durum bu ve onun için Erdoğan gerginliği dışa çıkarmaya çalışıyor “ dediği belirtiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz