Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KALENDERKÖY ÇOCUK KULÜBÜ YIL SONU ETKİNLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

KALENDERKÖY ÇOCUK KULÜBÜ YIL SONU ETKİNLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

18
0

Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Kalender köydeki Çocuk Kulübü’nün yıl sonu gösterisi, 22 Haziran 2012 tarihinde gerçekleşti. Çocukların farklı gösterileri ve birbirinden güzel skeçleriyle düzenlenen Çocuk Kulübü’nün yıl sonu etkinliğine, bölge halkı ve öğrenci ailelerin yoğun ilgisi olduğu görüldü.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yıl sonu etkinliğine Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsolos Berin Okur, Kozlukebir Belediyesi Başkan Yardımcıları Aydın Başoğlu ve Muzaffer Molla, Rodop Siriza Milletvekili Ayhan Kara Yusuf, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Asbaşkanı Osman İsmail ve bölge halkı katıldılar.

 

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsolos Berin Okur burada yapmış olduğu konuşmasında; öğrenmeye başlamanın yaşı olmaz diyerek, burada tebliğ ve teşekkürlerin en büyüğünü anne ve babalara ilettiğini belirtti. Sayın Okur hanımefendi konuşmasını, herkesi saygı ve sevgiyle selamlayarak tamamladı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Başoğlu da konuşmasında anaokulların önemine değinerek, Kozlukebir belediyesi olarak, bu okulların açılmasına ve ileriye dönük her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Milletvekili Ayhan Kara Yusuf da konuşmasında eğitimin önemine vurgu yaparak, bir toplumun kalkınmasında en büyük ihtiyacın eğitim olduğunu söyledi.

 

Kalender Çocuk Kulübü yıl sonu etkinliği, Kulüp eğitmenleri Gülsüm Hüseyin ve Nurşen Mehmet öncülüğünde ve Kulüp’te eğitimlerini tamamlayan 20 öğrencinin farklı sunumlarıyla devam etti. Etkinlik sonunda öğrencilere farklı hediyeler sunularak, katılımcılara da tatlı ikram edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz