Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KADIN PLATFORMU ÜYELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

KADIN PLATFORMU ÜYELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

24
0

Batı Trakya Türk Kadın Platformu üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Yemekte platform çatısı altında bulunan derneklerin temsilcileri bir araya geldi.

Başta T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi sayın Hülya Akıncı hanımefendi olmak üzere, iftara katılan azınlık milletvekilleri eşleri Elvan Mustafa, Belgin Hakkı, Birsen Osman, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü eşi Celile Şerif, DEB Partisi Başkanı eşi Yıldız Tahir, Mustafçova Belediyesi Başkanı eşi Müberra Karadayı, kardeş kurum ve kuruluşların başkan eşleri, bir kez daha Platform kadınlarının yanında yer alarak kendilerini çok mutlu ettiler ve onurlandırdılar.

Batı Trakya’nın  genç yeteneklerinden müzisyen Alperen Hacı İbrahim ve İlkay Mustafa’ nın sunduğu tasavvuf ve sanat müziği ziyafeti de akşama çok güzel bir renk kattı.

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü vaizelerinden Hacer Karaali’nin yaptığı yemek duasından sonra söz alan Platform Sözcüsü Sibel Osmanoğlu, kadın derneklerinin birlik ve beraberliği için Platform çatısının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı ve Platformdaki tüm dernek temsilcilerine ve katılımlarıyla kadın platformuna destek veren yönetici eşlerine çok teşekkür etti.

Ardından, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi Hülya Akıncı hanımefendi de yaptığı kısa selamlama konuşmasında, kadınların her dönemde önemli işlere imza attığını vurgulayarak, Batı Trakya Türk Kadın Platformu’nu bir kez daha kutladı, ve Türkiye’de şehit düşen, başta Yarbay Songül Yakut’u ve tüm askerleri rahmetle andığını ifade etti.  

İftara katılan tüm hanımefendilere anı olarak Ramazan’a özel birer küçük hediye verildi.

Ayrıca, iftardan daha 2 gün önce şehit düşen ve Türkiye’ nin ilk kadın jandarma komutanının da aralarında bulunduğu 13 askeri personelin anısına tüm kadınların yakalarına siyah kordele takıldı.   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz