Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İZMİR BAROSU GÜMÜLCİNE VE İSKEÇE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

İZMİR BAROSU GÜMÜLCİNE VE İSKEÇE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

16
0

İzmir Barosu, Gümülcine ve İskeçe’de ziyaretlerde bulundu. Baro Başkanı hemşehrimiz Aydın Özcan başkanlığında 43 kişilik heyet önce Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ardından da İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ziyaret eden Baro üyeleri Başkan Koray Hasan tarafından karşılandı. Yapılan sohbet toplantısına Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf,  Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, BAKEŞ Başkanı Galip Galip, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Sami Toraman, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği G. Sekreteri Mehmet Memet, Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunu ve Mensupları Derneği temsilcisi Osman Ali Hoca katıldı.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3cwsm3_izmir-barosu-gtgb-2015_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3cwwx6_izmir-barosu-baskani-aydun-ozcan-birlik-gazetesi-soylesi_news

 

 

İzmir Barosu’ndan İskeçe Türk Birliği’ne Ziyaret

İzmir Barosu Başkanı sayın Av. Aydın ÖZCAN ve İzmir Barosu Avukatlarından oluşan bir heyet 7 Kasım 2015 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti.

Ziyaretçiler İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ahmet KURT ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı. İlk olarak söz alan İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ahmet KURT, İskeçe Türk Birliği’nin tarihi, hukuki süreci ve faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Daha sonra söz alan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın ÖZCAN, misafirperverlikten dolayı İskeçe Türk Briliği’ne teşekkür ederek, İskeçe Türk Briliği’nin ne kadar önemli ve güzide bir kuruluş olduğunu, bu vesileyle her konuda yardıma hazır olduklarının altını çizdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz