Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber Dr. İsmet Kadı “Demokratik İşbirliği” Listesi Adaylarıyla İftar Yemeğinde Buluştu

Dr. İsmet Kadı “Demokratik İşbirliği” Listesi Adaylarıyla İftar Yemeğinde Buluştu

48
0

Dr. İsmet Kadı “Demokratik İşbirliği” Listesi Adaylarıyla İftar Yemeğinde Buluştu.

Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı, “Demokratik İşbirliği” Listesi Başkanı Dr. İsmet Kadı, 26 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlere katılacak Meclis Üyesi ve Muhtar adaylarıyla iftar yemeğinde buluştu. Listede yer alan Müslüman adayların neredeyse tamamı iftar yemeğinde hazır bulundu.

Akşam Ezanı’nın listenin içinde yer alan adaylardan Erol Hasan tarafından okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi ve dualar edildi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Dr. İsmet Kadı listesindeki aday arkadaşlarına şöyle seslendi:

“Bizim özelliğimiz rakiplerimizle uğraşmadan işimize odaklanmak” 

“Bizim liste olarak büyük sorumluluğumuz var. Bölgemizi daha güzel yarınlara hazırlamalıyız. İnsanımızın yaşam kalitesini arttırmalıyız. Her türlü yeniliği, her türlü güzelliği bölgemize getirmeliyiz. Hepimiz bizler Demokratik İşbirliği” listesi olarak ve diğer adayların listeleri şu an itibarıyla haklın değerlendirmesinde. Bu nedenle çok dikkatli olmak zorundayız. Bizim liste olarak en önemli özelliklerimizden biri de rakiplerimizle hiç uğraşmamak ve sadece işimize bakıp yapabileceklerimize odaklanmaktır. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Ancak atıp tutanlara da meydanı boş bırakmaya niyetimiz hiç yok. Cevap hakkımız doğarsa üslubuyla cevabımızı veririz.”

Dr. İsmet Kadı’nın konuşmasının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz