Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İskeçe’de Çocuk Partisi’ne Yoğun İlgi

İskeçe’de Çocuk Partisi’ne Yoğun İlgi

12
0

BTAYTD İskeçe Şubesi Kültür Merkezi Lokalinde Çocuk Partisi düzenledi.

BTAYTD, İskeçe Şubesi Kültür Merkezi’nde bir çocuk partisi düzenledi. Etkinliğe T.C. Gümülcine Başkonsolos eşi Aslı Ömeroğlu kızıyla ve DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu da oğluyla katıldı.

Etkinlik, BTAYTD İskeçe Okutan Anne Projesi Koordinatörü Sevtap Hint’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. T.C. Gümülcine Başkonsolos eşi Aslı Ömeroğlu da yaptığı selamlama konuşmasında, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin anneler ve çocuklar adına çok anlamlı olduğunu belirterek, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Çok yoğun bir katılımın olduğu çocuk partisinde, çocuklar ve anneleri, birlikte keyifli saatler geçirme imkanı buldular. Çocukların ve annelerin katılımıyla, “pamuk prenses ve 7 cüceler” masalı canlandırıldı.

Çocukların yüzleri boyandı. Çocuklara çeşitli grup oyunları oynatıldı, anneler çuval yarışmasına katıldı, müzik eşliğinde çocuklar doyasıya dans etme fırsatı buldular. Etkinlikte çocuklara değişik ikramlıklar sunuldu. Ayrıca tüm çocuklara kitap armağan edildi. BTAYTD adına BTAYTD Kadınlar Kolu Başkanı Sevkan Tahsinoğlu, etkinlik için kitap bağışında bulunan İskeçe Müftülüğü’ne teşekkür ettiklerini belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz