Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE BÖLGESİNDE BİLAL ERDOĞAN FIRTINASI ESTİ

İSKEÇE BÖLGESİNDE BİLAL ERDOĞAN FIRTINASI ESTİ

10
0

İskeçe bölgesinde Bilal Erdoğan fırtınası esti. İskeçe’ye (Ksanthi) bağlı Dinkler, Mustafçova ve Şahin köylerini ziyaret eden Bilal Erdoğan’a halk tarafından büyük sevgi seli. Şahin, Mustafçova yolunda yoğun trafik yaşandı, araçlar yollara sığmadı. Bilal Erdoğan’ı görmek isteyen bölge insanı araçlarını kilometrelerce uzağa park ederek yaya yürüdü.

İskeçe bölgesi ziyaretinde Bilal Eroğan’a, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Muavin Konsoloslar Alper Atak, Murat Ertaş, İrfan Çetin, İskeçe SYRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Ahmet Kara, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt, Sabık Milletvekili Ahmet Faikoğlu eşlik etti.

ALNINDAN ÖPTÜ

 

Atina’dan Şahin’e Hatim merasimini izlemeye gelen Yunanistan Müslümanları Birliği Başkanı Naim Elghandour, Bilal Erdoğan’ın yanına giderek “sizi alnınızdan öpebilirmiyim” dedi ve Erdoğan’ı alnından öperek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

DİNKLER KÖYÜNDE MOTORİZE EKİP KARŞILADI

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oy53p_bilal-erdogan-iskece-dinkler-video-1_news

Bilal Erdoğan, Batı Trakya’daki ziyaretinin ikinci gününe İskeçe bölgesi Dinkler köyünden başladı. Dinkler köyü gençleri Erdoğan’ı motosikletleriyler köy dışında karşıladılar ve hatim töreninin yapıldığı köy camisine kadar birlikte geldiler. Aracından inen Erdoğan’ı bu defasında da Kur’an Kursu öğrencileri tekbirlerle karşıladılar.

Kendilerini karşılamak üzere Cami bahçesine toplanan yüzlerce kişiyi selamlayan Bilal Erdoğan, caminin içine girerek Hatim törenini izledi ve halka hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Kur’an Kursu öğrencilerine kitap hediye eden Bilal Erdoğan buradan Mustafçova’ya hareket etti.

ARAÇ VE İNSANLAR YOLLARA SIĞMADI

Şahin yolu kavşağında motosikletli Mustafçova gençleri tarafından karşılanan Bilal Erdoğan, Mustafçova camisine giderek Kur’an Kursu öğrencilerinin Hatim törenini izledi. Burada kendisini Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Cemil Kabza ve kalabalık soydaş topluluğu karşıladı.  

“Sizlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan selam getirdim” diyen Erdoğan, Batı Trakya’da soydaşları arasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

ERDOĞAN KUR’AN OKUDU, ŞAHİN’DE İZDİHAM YAŞANDI

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oycia_bilal-erdogan-iskece-sahinde-kur-an-okudu_news

Mustafçova’dan Şahin kasabasına hareket eden Bilal Erdoğan’ı Şahinli gençler motosikletleriyle ve çiçeklerle karşıladılar. Bilal Erdoğan İskeçe Müftülüğü tarafından Şahin’de düzenlenen  Hatim törenini izlemek üzere camiye gitti. Halk camiye sığmayınca izdiham yaşandı. Hazırlanan Hatim törenini izleyen Erdoğan, burada bir sürpriz yaparak Kur’an-Kerim okudu, çocuklara Kur’an ve değişik dini kitaplar hediye etti.

“Güzel Şahin’in güzel insanları, sizlere Türkiye’den Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Buradaki Müslüman Türk toplumumuzun Kur’an-nı Kerim’e, dinimize bu kadar ehemiyet veriyor olması, bu toprakların mayasının ne denli kuvvetli olduğunu, ne denli köklü dinamik olduğunu ortaya koyuyor” dedi.

BİZ SİZİN YANINIZDAYIZ

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oy15c_bilal-erdogan-iskece-sahin-konusmasi_news

Erdoğan, “Allah inşallah çok daha büyük merasimlerde çok daha fazla çocuğumuz oluşmayı nasib etsin. Bu sene bu yaş gurubunda otuz çocuk, var, bu yaş gurubunda kırk çocuk, elli çocuk olması neye bağlı biraz? Cumhurbaşkanımız ne diyor? üç çocuk diyor, Türkiye’de eğer üç çocuk diyorsak, burada dört çocuk demek lazım. Biz sizin yanınızdayız” dedi.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oy8fy_bilal-erdogan-iskece-sahin-video-1_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oyaw5_bilal-erdogan-iskece-sahin-video-2_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oyeaz_bilal-erdogan-iskece-sahin-de-mete-ve-baskonsolosun-konusmasi_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oy6u2_bilal-erdogan-iskece-dinklerdeki-konusmasi_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2oy3gd_bilal-erdogan-iskece-mustafcova_news

 

BİLAL ERDOĞAN İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

BİLAL ERDOĞAN ŞAHİN SPOR’U ZİYARET ETTİ

 

 

  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz