Ana Sayfa Yunanistan Haber Isınma Yardımı İçin Başvuru Platformu Açılıyor

Isınma Yardımı İçin Başvuru Platformu Açılıyor

4
0

Isınma yardımı platformu için başvuru platformu önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü açılacak ve 10 Ocak’ta kapanacak.

Yunanistan’da Kamu Gelirleri Bağımsız Kurumu’nun (AADE) ısınma yardımı platformu için başvuru platformu önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü açılacak ve 10 Ocak’ta kapanacak. Tam ödeneği alabilmek için kişinin değerinin en az iki katı yakıt satın almış olması gerekmektedir.

Bu yıl ilk yakıtta kullanılan mazor haricinde, doğalgaz, odun veya pelet alan hak sahiplerine, 80 ila 650 euro arasında bir miktar yardım yapılacak. Bu yardımın dağlık ve seyrek nüfuslu bölgeler için geçerli olduğu ifade ediliyor.

Ödemeler, ilgili kararın çıkarılmasındaki zorluklar nedeniyle bu ay yapılacağı açıklanmasına rağmen Ocak ayında yapılacağı belirtiliyor.

Tam ödeneği alabilmek için kişinin değerinin en az iki katı yakıt satın almış olması gerekmektedir. Gerekli tüm faturaları karşılayanlar, hak ettikleri tam ödeneği alacaklardır. Geri kalanlar, platformun yeniden açılacağı Şubat – Mart ayına kadar ek fatura gönderme imkanına sahip olacaklar. Aylık olarak faturaları düzenlenen doğal gaz tüketicileri için platform üçüncü kez Nisan – Mayıs aylarında açılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz