Ana Sayfa Batı Trakya Haberler IRCAN KÖYÜNDE KANLI BICAKLI SALDIRI HERKESİ KORKUTTU!

IRCAN KÖYÜNDE KANLI BICAKLI SALDIRI HERKESİ KORKUTTU!

25
0

Rodop iline bağlı Ircan köyünde kardeşi ve kuzeni tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan iki kişi Dedeağaç hastanesine kaldırıldı. Olay bölgede korkuya neden oldu.

Rodop iline bağlı Ircan köyünde kardeşi ve kuzeni tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan iki kişi Dedeağaç hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan iki kişinin durumun ciddi olduğu belirtilirken, iki erkek kardeşin ve oğullarının kavgası sırasında bıçaklı saldırıya maruz kalan ailenin kadın fertleri de saldırıya uğrayarak değişik yerlerinden yaralandılar.

Bu kanlı saldırıyla ilgili Rodop Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, saldırının önceden planlanmış olabileceği ve iki aile arasındaki anlaşmazlık yüzünden kaynaklandığı belirtiliyor.

Bıçak saldırısına maruz kalan erkeklerin 51 ile 23 yaşlarında, kadınların ise 45 ve 19 yaşlarında olduğu belirtilirken, 48 yaşındaki küçük kardeşin 51 yaşındaki abisinin ailesiyle sorun yaşadığı kaydediliyor.

Olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü tarafından basına gönderilen basın bülteninde, 48 ile 23 yaşlarında iki erkeği ve 45 ile 26 yaşlarında iki kadını adam öldürme, adam yaralama, ağır yaralamaya yol açma, kavga ve silah yasasını ihlal etme suçlamalarıyla gözaltına alındığı ifade ediliyor. Hazırlanan iddianamede tutuklanmayan 20 yaşındaki bir şahıs hakkında da aynı suçlamalara yer verildi.

Rodop ilinde benzerine nadir rastlanan bu kanlı bıçaklı saldırıda 48 yaşındaki küçük kardeşin 51 yaşındaki abisini karnından, 20 yaşındaki oğlunun ise kuzenini sırtından bıçakladığı belirtilirken, saldırıyı gerçekleştiren 26 yaşındaki kadının ise 45 ve 19 yaşlarındaki kadınları kesici bir cisimle yaraladığı ifade ediliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz