Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber “İnşallah Çıktığım Bu Yolda Allah Beni Mahcup Etmez”

“İnşallah Çıktığım Bu Yolda Allah Beni Mahcup Etmez”

9
0

Mustafa Katrancı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yunanistan’da 7 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak erken genel seçimlerde Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan Yeni Demokrasi Partisi (Nea Dimokratia) Rodop milletvekili adayı Mustafa Katrancı, Gümülcine’de seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

27 Haziran Perşembe akşam üzeri gerçekleştirilen açılışa başta her zaman kendisine yardımcı olan ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve Yeni Demokrasi Partisi Rodop Yerel İl Teşkilatı Başkanı ve üyeleri, Milletvekili adayı Kostas İatridis katıldı.

Ayrıca açılışa katılanlar arasında Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram, Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan, Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi İsmail Molla Ahmet, Şapçı Maronya Belediye Meclis Üyeleri Ali Topal Mehmet, Mustafa Karagöz de katılarak Mustafa Katrancıya başarı dileklerini ilettiler.

“İnşallah çıktığım bu yolda Allah beni mahcup etmez.”

Açılışta adaylığıyla ilgili olarak basına açıklamalarda bulunan Katrancı, şöyle konuştu:

“Görünen o ki, belirli bir umut ve gelecekleriyle ilgili gerçek bir beklenti içerisinde olan halkımız bana bu desteklerinden dolayı omuzlarıma güzel ve ağır bir yüklemiş oluyorlar. İnşallah çıktığım bu yolda Allah beni mahcup etmez. Bu atmosferde şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Seçimlerin galibi belli olmakla beraber, adeta seçilecek milletvekili de belli gibi. Dolayısıyla bu duygularla öncelikle halkımı ve buraya katılsın yada katılmasın gönülden kucaklıyorum. Bundan sonra inşallah milletvekili adaylığım, 7 Temmuz’dan sonra da milletvekilliğim tüm toplumumuz hayırlı olur” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz