Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber İki İnsanımız Diri Diri Yandı!

İki İnsanımız Diri Diri Yandı!

3
0

İskeçe’nin dağlık bölgesi köylerinden Sinikova’da çıkan yangında malesef iki yaşlı soydaşımız feci şekilde yanarak can verdi.

İskeçe’nin dağlık bölgesi köylerinden Sinikova’da bir evde çıkan yangın sonucu 80 yaşlarında olan karı koca iki soydaşımız yanarak feci şekilde can verirken, ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Çıkan yangında can kaybının yaşanması, İskeçe bölgesindeki kardeşlerimizi ve tüm bölge insanını yasa boğdu. İlk belirlemelere göre yangının büyük ihtimalle sobadan çıktığı tahmin ediliyor.

Balkan kolunda itfaiye olmaması ne kadar acı bir olay değil mi? Hatırladığımız kadarıyla defalarca belirli aralıklarla gündeme gelmişti. Ama malesef bir gelişme olmadı. Ev ve içinde iki canımız cayır cayır yanıyor ve insanlar evin önünde etrafında dolaşıyor, ellerinden birşey gelmiyor. Yazık! bu son olsun inşallah diyoruz.

İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete yaşanan bu acı olayla ilgili sıcağı sıcağına şu yazılı açıklamayı yaptı.

“İskeçemizin balkan kolu köylerinden Sinikova’da bir ev yanmıştır. Mal canın yongasıdır ancak asıl yürekleri yakan iki yaşlı  büyüğümüzün yanarak can vermesidir. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara rabbim sabırlar versin. Durum tespitinden sonra yardım kampanyasıyla alakalı bilgi verilecektir.”

 

Not: Video ve foto sayın Müftümüzün sayfasından alınarak kullanılmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz