Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HRİSTOS POULİOS’UN LİSTESİNDEN AZINLIK MECLİS VE YEREL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İSKEÇE TÜRK...

HRİSTOS POULİOS’UN LİSTESİNDEN AZINLIK MECLİS VE YEREL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

15
0

Hristos Poulios’un listesinden İskeçe Belediyesi Meclis Üyesi adayları Av. Ahmet Kara ve Cenan Çarekçi ile Yerel Meclis Üyesi adayları Ahmet Ahmetoğlu ve Av. Ayla Eblük 23 Mayıs 2014 Cuma günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret ettiler. Ziyaretçiler İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam, Asbaşkan Av. Aysel Homko, Genel Sekreter Av. Alev Şabanoğlu ve Denetim Kurulu Üyesi Ali Salihoğlu tarafından karşılandılar.

İskeçe Türk Birliği Başkanı, 18 Mayıs Pazar günü yapılan ilk tur seçimlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı adayları tebrik etti. Ayrıca, 25 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur seçimlerinde de kendilerine başarılar diledi. Av. Ahmet Kara da, birinci liste olarak seçildikleri taktirde İskeçe Belediyesi Başkan Yardımcılığını Türk Azınlık adaylarından birisinin üsteleneceğinin sözünü aldıklarını vurgulayarak, bunun dışında yerel meclis başkanlığını da yine Türk Azınlık adayı temsil edeceğinin altını çizdi.

Bu gelişmelerin Azınlığımız için çok önemli olduğuna değinen Av. Ahmet Kara, Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde oy kullanacak olan Türk Azınlığı seçmenlerin oylarına talip olduklarını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz