Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HOLLANDA’YA BATI TRAKYA’DAN İŞÇİ ARANIYOR!

HOLLANDA’YA BATI TRAKYA’DAN İŞÇİ ARANIYOR!

26
0

Hollanda şirketi çalışmak üzere Batı Trakya’dan işçi arıyor.

Hollanda şirketi çalışmak üzere Batı Trakya’dan işçi arıyor. Bu vesileyle şirket yöneticileri tarafından 08 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:00’de Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği’nin ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirilecek.

Etkinlikle ilgili açıklama şu şekildedir:

 

Hollanda’da mevsimlik işçi olarak çalışmak isteyenlerin  dikkatine!!

Hollanda’da, bahçe bitkileri ve tarım ürünleri ile paketleme sektöründe faaliyet gösteren Özel İstihdam Şirketler Grubu VZM, Kurcalı’da tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı, 08 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:00’de dernek lokalinde yapılacak.

Mevsimlik işçi olarak Hollanda’da çalışmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı herkese açık olan toplantıya katılanlar, 1997’den beri sektörde faaliyet gösteren VZM İstihdam Şirketler Grubu ortaklarından Metin ALA ve ekibi tarafından birebir bilgilendirilecek. 

Hollanda’da mevsimlik işçi olarak gitmek isteyen Batı Trakya Türkleri ile 10 yılı aşkın süredir çalışan VZM Grup, halihazırda 300’ün üzerinde Batı Trakya Türkü’ne istihdam sağlamaktadır.

Batı Trakya Türkleri’nin güvenli tercihi olan VZM Grup imkânları ile domates, paprika, salatalık ve daha nice bahçe ürünleri ile paketleme ve etiketlemede çalışmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi toplantıya bekliyoruz.

VZM Şirketler Grubu, Hollanda İşverenler Sendikası NBBU üyesi olup, Hollanda’da işverenlerin ulusal bazda uymak zorunda olduğu standartları belirleyen NEN 4400 sertifikasının koşullarına göre hizmet vermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz