Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HEVES İLE BAHADIR’IN MUTLU GÜNÜ

HEVES İLE BAHADIR’IN MUTLU GÜNÜ

15
0

Gümülcine’li Bahadır ile İskeçe’li Heves muhteşem bir düğünle 7 Temmuz 2012 Cumartesi akşamı dünya evine girdiler. Rodop iline bağlı Fener Limanı’nda bulunan “Baracuda Club’ta görkemli bir düğünle sevenleriyle birlikte yaşamlarının en mutlu anını yaşadılar. Heves ve Bahadır çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Tabii ki aileleride bu mutluluklarına mutluluk kattılar. Her iki aile de davetlileri kapıda karşıladı ve misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Heves ve Bahadır’ı bu mutlu günlerinde Selanik Başkonsolosluğunda birlikte çalıştıkları mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Başta Selanik eski Başkonsoloslarından Hüseyin Özdemir ve ailesi, Başkonsoloslukta görevli Muavin Konsoloslar, Güvenlik Ataşeleri, yakın çalışma mesai arkadaşları, Selanik’ten dostları düğüne katılarak Bahadır çiftinin bu mutlu gününde birlikte eğlendiler.

Heves ve Bahadır deniz kenarına denizden bir motorla geldiler ve havai fişekler eşliğinde davetlilerin yanına girdiler. Gelin damat pastasını birlikte kesen çift daha sonra anne babalarının yanına giderek ellerini öptüler.

Gelin Heves ile Damat Bahadır orkestranın çaldığı müzikle dans ederek etrafa mutluluk gülücükleri dağıttılar. Daha sonra arkadaşlarıyla karşılıklı olarak oynayan Heves ve Bahadır çifti düğünün havasına girmiş olacaklar ki bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler.

Birlik gazetesi ailesi olarak Heves ve Bahadır kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diler, Batı Trakya’mızda bu mutlu günlerde söylenen “ALLAH kendilerini bir yastıkta kocatsın” sözünün kendileri için aynen geçerli olmasını diyoruz.

 

 

Mutlu olun….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz