Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HASENE BU BAYRAM YİNE BATI TRAKYA’YA YARDIM ELİNİ UZATTI

HASENE BU BAYRAM YİNE BATI TRAKYA’YA YARDIM ELİNİ UZATTI

29
0

HASENE bu Kurban bayramında yine Batı Trakya’ya yardım elini uzattı.

“Kurban ET, İkram ET, Memnun ET” sloganı ile başlayan “HASENE 2017 Yunanistan Kurban Kampanyası”nda 377 adet küçükbaş hayvan kurban edildi.

Kurban kampanyasında Kavala’da sığınmacı kampı başta olmak üzere, Gümülcine, Dedeağaç, Dimetoka, Sofulu, Ferecik ve İskeçe’de toplam 1596 ihtiyaç sahibine kurban yardımı ulaştırıldı.

HASENE Batı Trakya temsilcileri tarafından yapılan yazılı açıklamada, “kampanyamızda vekalet yolu ile kurbanlıklarını bağışlayan, dağıtımında bizlere yardımcı olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yüce Allah kesilen kurbanları katında kabul buyursun inşallah” diyerek kampanyaya katılan herkese teşekkür ettiler.

HASENE Derneği, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” sözünden hareketle mazlum ve mağdur insanlara, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine gıdadan eğitime, sağlıktan barınmaya birçok alanda yardım götürme misyonuyla çalışmalarını yürütmektedir. Yardım çalışmalarını gönüllü gözlemciler eliyle gerçekleştiren dernek, varlık sahipleri ile yokluk içerisinde yaşayanlar arasında bir köprü vazifesi görmektedir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz