Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HASAN AHMET VE FÜSUN SUKA ŞİİRLERİNİ KIRKLARELİ’NDE SESLENDİRDİLER

HASAN AHMET VE FÜSUN SUKA ŞİİRLERİNİ KIRKLARELİ’NDE SESLENDİRDİLER

9
0

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Kent Konseyi ve Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) tarafından Kırklareli’de “Edebiyat ve Şiir Sohbetleri, Telif Hakları” konferansı düzenlendi.

Etkinliğe Batı Trakya’dan Dr. Şair Hasan Ahmet ve Füsun Suka katıldı. Etkinlikte İLESAM Kırklareli İl Temsilcisi Alaeddin İkican tarafından Doktor-Şair Hasan Ahmet ve Füsun Suka’ya plaket takdim edildi. Batı Trakyalı Şairler Hasan Ahmet ve Füsun Suka kendilerine ait anlamlı mana dolu şirlerini seslendirdiler ve şiirleriyle büyük beğeni topladılar.

İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen konferans öncesi bir konuşma yapan İLESAM Kırklareli İl Temsilcisi Alaeddin İkican, şiir ve edebiyatın bir gönül işi olduğunu, İLESAM Kırklareli İl Temsilciği olarak etkinlikler düzenlediklerini, daha geniş kitlelere hitap etmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ise, İLESAM olarak eseri olan şairler, mimarlar, fotoğraf sanatçılarının veya kurumların, telif haklarını koruduklarını belirterek, “İLESAM üye olan üyelerinin eserlerinin telifini koruyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz