Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HARİS ALEXİOU’DAN BURSA’DA MÜZİK ZİYAFETİ

HARİS ALEXİOU’DAN BURSA’DA MÜZİK ZİYAFETİ

21
0

Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından gerçekleştirilen “50. Uluslararası Bursa Festivali”nde sahneye çıkan Yunanlı sanatçı Haris Alexiou, Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı.

 

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla bir araya gelen Alexiou, dinleyenlerine “dostlarım” diye hitap etti. Bursa’yı gezdiğini ve burada kendisini huzurlu hissettiğini söyleyen sanatçı, konserinde, “İyi akşamlar dostlarım. Sizlerle mutluyum. Sizlerin de şarkılarımla mutlu olduğunuzu biliyorum” diye konuştu.

 

Sevenlerine Türkçe seslenen sanatçıyı, Bursalılar da alkışlarla ödüllendirdi. Alexiou, konserinde Sezen Aksu, Nilüfer ve Yeni Türkü gibi usta sanatçıların Türkçe olarak seslendirdiği ‘Telli Telli’, ‘Maskeli Balo’, ‘Olmasa Mektubun’ ve ‘Çok Uzaklarda’ şarkılarını Yunanca seslendirdi. Yunanistan’ın en önemli sanatçılarından biri olan Alexiou, aşk, hüzün, sevinç, ayrılık, acı ve umudu anlatan şarkılarıyla Bursalı sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran sanatseverler de coşkulu konserde usta sanatçıya alkışlarıyla destek verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz