Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar HARMANLIK MAHALLESİ DERNEK YÖNETİCİLERİ PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

HARMANLIK MAHALLESİ DERNEK YÖNETİCİLERİ PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

16
0

Harmanlık Mahallesi Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu 2 Şubat 2013 cumartesi günü Gümülcine belediye başkanı Petridis’i makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili Dernek yönetiminden basına yönelik şu açıklama gönderildi.

 

 

Harmanlık Mahallesi Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu 2 Şubat 2013 cumartesi günü Gümülcine belediye başkanı Petridis’i makamında ziyaret etti.

Yapılan toplantıya Gümülcine (Komotini) belediyesi Altyapılar Sorumlusu belediye Başkan Yrd. sn. Levent İSMAİL de katılmışlardır. Nezaket ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Başkan İdris HASAN, Ast Başkanlar Sabri HACIYAKUP ve Arif KAŞIKÇI, G. Sekreter Fehim MUHTAR, G. Sekreter yrd. ve Halkla İlişk. sorumlusu Ramadan MOLLA, Sayman Sebahattin NEZİR ve Sayman yrd. Mustafa AHMETÇİK hazır bulunmuşlardır.

Yönetim Kurulu belediye başkanı sn. Petridis’e mahalleyi ilgilendiren konuları bir daha gündeme getirme fırsatı bulmuştur. Üzerinde durulan başlıca konu mahallenin altyapı sorununun çözümü olmuştur.

Belediye başkanı sorunların kısa zamanda çözüme kavuşturulacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini ve yaz aylarında mahallede altyapı çalışmalarının başlayacağını müjdeledi.

Bizler de Harmanlık Mahallesi Derneği yönetim Kurulu olarak sorunların çözümü konusunda atılan her adımı destekliyoruz. Altyapı konusunda çağın gerisinde kalmış olan mahallemizin bu sorunlarının artık çözülmesinin artık bir gün bile ertelenemeyeceğine inanıyoruz.

Kamuoyunu duyurulur

YÖNETİM KURULU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz