Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HARMANLIK DERNEĞİ YÖNETİM KURULU GÜMÜLCİNE BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

HARMANLIK DERNEĞİ YÖNETİM KURULU GÜMÜLCİNE BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

13
0

Harmanlık Azınlık Eğitim, Kültür ve Spor Derneği Yönetimi, 25 Temmuz Pazartesi günü Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis’i makamında ziyaret etti.

Pazartesi günü öğle saat 12.00’da gerçekleşen ziyarete dernek yönetiminden Başkan Hüseyin Feyiz, Asbaşkan Arif Kaşıkçı, Genel Sekreter Nihat Ircanlı, Gen. Sek. Yardımcısı İbrahim Sinap ve Kasadar Mustafa Ahmetçik katıldı. Yöneticileri, belediyede Başkan Yorgos Petridis ile Başkan Yardımcısı Rıdvan Molla İsa karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme iki saat sürdü. Görüşme çerçevesinde yöneticiler, belediye başkanına ve yardımcısına yeni görevlerinde başarılar diledi. Yönetim daha sonra mahalledeki, yol, kanalizasyon, okul, temizlik ve şehir plânı gibi konularda yaşanan sıkıntılar hakkında başkanı bilgilendirdiler ve sorunların çözülmesini talep ettiler.

Belediye başkanı, dernek yöneticilerin isteklerini ve taleplerini dinledikten sonra ziyaretten dolayı memnun kaldığını ifade etti. Başkan, mahallede yaşanan sorunların çözümü konusunda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz