Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HARMANLIK DERNEĞİ YÖNETİMİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA MAHALLE HALKINI BİLGİLENDİRDİ

HARMANLIK DERNEĞİ YÖNETİMİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA MAHALLE HALKINI BİLGİLENDİRDİ

25
0

Gümülcine’de “Harmanlık Azınlık Eğitim, Kültür ve Spor Derneği”, 18 Aralık 2013 Çarşamba akşamı Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Çarşamba akşamı Yatsı namazını müteakiben mahalle camiinde yapılan Genel Kurul Toplantısı’na mahalle halkın ilgi göstermesi dernek yönetimini memnun etti.

Toplantı, “Harmanlık Azınlık Eğitim, Kültür ve Spor Derneği” Başkanı İdris Hasan’ın konuşması ile başladı. Başkan, bir yıldan beri dernek yönetimi olarak ne tür çalışmalar yaptıklarını mahalle halkına ve dernek üyelerine aktardı. Başkanın ardından yönetim kurulu üyeleri de söz aldı, çalışmalar hakkında fikirlerini belirttiler.

Dernek yöneticileri özellikle mahallenin alt yapı sorunları, okul ihtiyacı, Kırmahalle ve Mastanlı ilkokullarda eğitim gören öğrencilerin taşınması konularına öncelik verdikleri belittiler, sorunların giderilmesi için kimlerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini kapsamlı şekilde aktardılar.

Toplantıda yapmak istedikleri faaliyetler konusunda da mahalle halkına bilgi veren dernek yönetimi, yapacakları çalışmalar konusunda mahalle sakinlerinin görüşlerini aldılar.

Yönetim, toplantının sonunda bugüne kadar derneğe ve derneğin öncülüğünde gerçekleşen hatim, mevlid gibi etkinliklere hem maddi hem de manevi anlamda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür etti ve desteğin bundan sonra da devam etmesini istedi.

İki saat süren Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı saat 21:00’de sona erdi.

HARMANLIK AZINLIK EĞİTİM, KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz