Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HARMANLIK AZINLIK EĞİTİM KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİ HACIOSMAN’I ZİYARET ETTİ

HARMANLIK AZINLIK EĞİTİM KÜLTÜR VE SPOR DERNEĞİ HACIOSMAN’I ZİYARET ETTİ

16
0

Harmanlık  Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu, Milletvekili Ahmet Hacıosman’ı ziyaret etti. Bu ziyarette mahallenin sorunlarının sayın Milletvekiline aktarıldığı ifade ediliyor.

 

BASIN AÇIKLAMASI

Harmanlık  Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu olarak,  Başkan İdris HASAN, Astbaşkan Arif KAŞIKÇI, Genel Sekreter Fehim MUHTAR S., Halkla İlişkiler Sorumlusu Ramadan MOLLA ve Sayman Yrd. Mustafa AHMETÇİK’ten oluşan  bir heyetle Rodop ili Milletvekillerinden Ahmet HACIOSMAN’ı bürosunda ziyaret etmişlerdir.

Yönetim Kurulumuz bu ziyaret sırasında sn. Milletvekilimize Harmanlık Mahallesinin sorunlarını bir kez daha dile getirmiştir ve sn. Ahmet HACIOSMAN’dan bu sorunların çözülmesi için çaba sarfetmesini istemiştir.

Mahallenin öncelikli sorunlarının başında alt ve üst yapı eksikliği gelmektedir. Uzun süreden beri Yönetim Kurulumuzun girişimleri sn. Vekilimize aktarılmıştır. Bu konuda belediyemizin sürdürmekte olduğu çalışmaları takip etmekteyiz. Sürecin son aşamaya geldiği bilgileri mahalle halkını bir bekleyiş içerisine sokmuştur. Verilen sözler tutulursa bu yıl sonuna kadar çalışmalar başlayacağı bilgilerini almaktayız.

Sn. M/vekilimiz Yönetim Kurulunu büyük bir dikkatle dinlemişlerdir. Harmanlık Mahallesinin altyapı sorunlarını bildiklerini ve konu ile ilgileneceklerini söylemişlerdir.

Mahallenin ikinci büyük sorunu ilk okul eksikliğidir. Mahalleden yüzü aşkın ilk okul öğrencisi civar okullara zor şartlarda gitmek zorunda bırakıldığı anlatılmıştır. Bu durumun artık çözülmesi gerektiği dile getirilmiştir. Milletvekilimiz yıllardan beri bu konunun  çözülememesi kendilerini üzdüğünü söylemişlerdir. Kendileri elinden gelen gayreti göstereceklerini bildirmişlerdir.

Samimi bir ortamda geçen görüşme bir saat sürmüştür.

Sn. Milletvekilimize bize zaman ayırıp dinledikleri için teşekkürlerimizi arz ediyoz. Elbette ki yukarıda zikredilen önemli sorunların çözülmesi için yapacakları çalışmaları takip edeceğimizi bildirmek istiyoruz.

Saygılarımızla

Kamuoyuna duyurulur

YÖNETİM KURULU ADINA

Başkan                              Genel Sekreter

İdris HASAN                       Fehim MUHTAR S.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz