Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAMZA HAMZAOĞLU DOĞDUĞU EVİ VE AKRABALARINI ZİYARET ETTİ

HAMZA HAMZAOĞLU DOĞDUĞU EVİ VE AKRABALARINI ZİYARET ETTİ

14
0

Galatasaray Teknik Direktörü, doğup büyüdüğü Susurköy’deki evini ve akrabalarını ziyaret ederken, halası ve 90 yaşındaki amcasının elini öpüp hayır dualarını aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gümülcine’ye bağlı doğduğu Susurköy’de akrabalarını ziyaret etti. Deneyimli teknik adam ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

Dünyaya geldiği eve de giden Hamza Hamzaoğlu burada ise yine duygu dolu anlar yaşadı. Zaman zaman doğduğu evin etrafına bakan deneyimli çalıştırıcı anılarını tazeledi. Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla doğduğu evdeki anılarını paylaşırken, özellikle yol üzerindeki bir tarlayı gösterdi ve çocukken sürekli o bahçeye gidip çilek yediğini dile getirdi.

AKRABALARINI ZİYARET ETTİ

Deneyimli çalıştırıcı Susurköy’de yaşayan halası Fatma Hamzaoğlu ve amcası Mümin Hamzaoğlu’nu ziyaret etti ve akrabalarıyla hasret giderdi. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşayan genç çalıştırıcıyı gören köy halkının şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı. Susurköy köyünde büyüyen Hamzaoğlu’yla özlem gideren köy halkı, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörüyle gurur duyduklarını dile getirdiler.

Kıbrıs Barış Harekâtı’ndan sonra Yunanistan’da Türklerin yaşadığı sıkıntılardan dolayı 7 yaşındayken ailesiyle Meriç Nehri’ni sandalla geçip, Türkiye’ye gelen sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, halen Susurköy’de yaşayan akrabalarını ziyaret etti. Akrabalarıyla hasret gideren Hamzaoğlu’nu Kozlardere ve Susurköy’de çiçeklerle karşıladılar. Kozlardere köy kahvesine giderek halkla selamlaştı, hal hatırlarını sordu.

Hamzaoğlu doğup büyüdüğü evi ziyareti sırasında Susurköy’de ikamet eden Dodos isimli yaşlı Yunanlı, Hamzaoğlu’nun yanına gelerek sarmaştı ve Hamzaoğlu’nun babası ve ailesinin çok iyi insanlar olduklarını söyleyerek Hamzaoğlu’nu bu anlamlı ziyaretinden dolayı tebrik etti.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x396ms7_hamza-hamzaoglu-dogdugu-evi-ve-akrabalarini-ziyaret-etti_news

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz