Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAKGÜDER DEB İSKEÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

HAKGÜDER DEB İSKEÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

13
0

“Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği” heyeti DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret etti. Derneğin Genel Başkanı sayın Burhanettin Hakgüder başkanlığındaki dernek yöneticileri 30 Temmuz cumartesi günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret ederek, parti genel başkan yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ve partinin İskeçeli “Merkez Yürütme Kurulu” (MYK) üyeleriyle görüştü.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, “Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği” Genel Başkanı Burhanettin Hakgüder’e ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve partiye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. DEB Partisinin tarihi hakkında bilgiler veren Ahmetoğlu şunları söyledi: “ Batı Trakya Türkleri olarak bizler diğer siyasi partiler içinde sesimizi gerektiği gibi duyuramıyoruz. Bu sebeple kendi sesimizi duyurabileceğimiz bir partimizin olmasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Partimiz yirmi yıllık tarihinde ilk kez Gümülcine dışında bir yere büro açmış durumda. İskeçe’deki büromuz üç aydır faaliyet göstermektedir. Bugün Türkiye’de yaşayan bir milyona yakın Batı Trakyalıyı temsil eden bir derneğin değerli yöneticilerini ağırlıyoruz. Bu bizim için tarihi bir gündür. Bizler Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olarak mücadelemizi demokratik yollarla yürüttük ve bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz.” Ahmetoğlu ayrıca Yunanistan’da bağımsız milletvekili adaylarına uygulanan baraj uygulaması hakkında da bilgi vermiştir.

 

“Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği” Genel Başkanı Burhanettin Hakgüder ziyaret sırasında yaptığı konuşmada partiye başarılar diledi. Burhanettin Hakgüder şu ifadeleri kullandı: “ Öncelikle bizleri kabulünüzden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. DEB Partisi bence Batı Trakya Türk azınlığı için çok önemlidir. Çünkü partiler ve siyaset sesimizi en iyi şekilde duyurabileceğimiz en etkili mecralardır. Bizlere düşen ne görev varsa sonuna kadar yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Azınlığımızda birlik ve beraberlik oldukça aşamayacağımız bir sorun yoktur. Bizler dernek olarak halkımıza ve azınlığımıza yapabileceğimiz her türlü yardıma hazırız.”

 

Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimiyle ve samimi sohbetlerle ziyaret devam etmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz