Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAKAN ÇAVUŞOĞLU ENEZ’DE FATİH CAMİİ’Nİ (AYASOFYA KİLİSESİ) GEZDİ

HAKAN ÇAVUŞOĞLU ENEZ’DE FATİH CAMİİ’Nİ (AYASOFYA KİLİSESİ) GEZDİ

23
0

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Enez Kalesi içinde yer alan ve restorasyonu devam eden Fatih Cami (Ayasofya Kilisesi) gezdi.

İpsala’da yapılan Ak Parti İlçe Olağan kongresine katılan ve ardından, Edirne Valisi Günay Özdemir, Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Batı Trakya’dan Sabık Milletvekili BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman ve beraberindeki heyetle Enez’e gelen Bakan Çavuşoğlu, öncelikle Enez Belediye Başkanlığında ağırlandı. Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, başkanlık makamında Bakan Çavuşoğlu’na ilçenin sorunları ve talepleri hakkında brifing verdi.

Başkan Bostancı, verdiği brifingde; Enez-Keşan Karayolu’nun yapımı, Enez-Dedeağaç ve Yunan Adaları arasında feribot seferleri düzenlenmesi, Enez ile İpsala ilçe sınırlarındaki yaklaşık 30 bin dönümlük vakıf arazilerinin belediye başkanlığına devredilmesi vb. konularda taleplerde bulundu.

Daha sonra, Bakan Çavuşoğlu’na Enez Kalesi içinde yer alan ve restorasyonu devam eden Fatih Cami (Ayasofya Kilisesi) gezdirildi. Bakan Çavuşoğlu, Fatih Cami ve devamında restorasyonu yapılacak olan Enez Kalesi ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Çavuşoğlu, kendisine iletilen talepler ile çalışmalar başlatacağını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz