Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HACIOSMAN VE DAMİANİDİS PAYAMDERE YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

HACIOSMAN VE DAMİANİDİS PAYAMDERE YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

14
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Eyalet Başkan Yardımcısı Pavlos Damianidis ve diğer yetkililer, Hebilköy (Hloi) ve Payamdere (Paterma) köylerini ziyaret ettiler.

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Pavlos Damianidis ve bölge yetkililerinden oluşan bir heyet, 2 Eylül Pazartesi günü, asfaltlama çalışmalarını yakından incelemek ve bu çalışmalar ile ilgili oluşan aksaklıkları yerinde tespit etmek amacıyla Hebilköy ve Payamdere köylerini ziyaret ettiler.

 

Öncelikle Payamdere köyüne giden ekip, buradaki yol çalışmalarının yüzde sekseninin tamamlanmış olduğunu ve yolun bir an önce hizmete sunulması yönünde, yol çalışma ekipleri tarafından yoğun bir çaba gösterildiğini tespit ettiler.

Milletvekili ve beraberindeki heyet daha sonra Hebilköy’e giderek buradaki yol çalışmalarında meydana gelen aksaklıkları inceledi. Meydana gelen bu aksaklıkların bir an önce giderilmesi yönünde girişimlerde bulunacaklarını belirten heyet, köy halkıyla da sohbet etme fırsatı buldu.

 

Aynı gün Salıncak (Hamilo) köyüne de bir ziyaret gerçekleştiren Milletvekili, köy halkıyla bir araya gelerek yakından görüşme imkanı buldu.

Satıköy (Lambro) çayına yapılması planlanan geçit çalışmalarının dün başlamış olması sebebiyle Satıköy’e de giden heyet, bu çalışmalar hakkında detaylı bilgi edinip yakından görme imkanı buldu. Geçit çalışmalarıyla ilgili hiçbir sorunun yaşanmaması için, bu çalışmaları yakından takip edeceklerini bildirdiler.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz