Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber Gümülcineli Profesör: “Şu An En Geçerli Yol Sadece Aşıdır” (Video)

Gümülcineli Profesör: “Şu An En Geçerli Yol Sadece Aşıdır” (Video)

8
0

Gümülcineli Prof. Dr. Rıdvan Ali uyardı, “Covid-19 ile mücadelede şu an sadece aşı en geçerli yoldur” dedi.

BTTDD Bursa Şubesi, Batı Trakya’dan Gümülcineli olan hemşehrimiz Uludağ Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekemi Prof. Dr. Rıdvan Ali ile Covid-19 aşıları hakkında merak edilenleri konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi.

BTTDD Bursa Şubesi tarafından basına gönderilen duyuru aynen şu şekildedir:

“Son dönemlerde tüm dünyayı etkisi altına alarak tarihte eşi benzeri görülmemiş tedbirlerin alınmasına sebep olan ve uzun dönemden beri insanlığın içinde bulunduğu Pandemi döneminden çıkışın umudu olan Coronavirus aşısı, aşının faydaları, aşılanma süreci ve diğer tüm merak edilen konuları, BTTDD Bursa Şubesi olarak hemşehrimiz Uludağ Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekemi Prof. Dr. Rıdvan ALİ hocamız ile konuştuk.

Prof. Dr. Rıdvan Ali, Pandemi sürecinin başından itibaren yaşanan gelişmeleri, aşının bulunma sürecini, çeşitli firmalar ve ülkeler tarafından üretilen aşıların karşılaştırılması ve aşının uygulanma koşulları gibi son derece önemli konularda bilgilendirmelerde bulundu.

Aşılanmanın COVID-19 salgınından korunmak adına tek çare olduğunun altını özellikle çizerek aşılanma sürecinin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Rıdvan Ali, hemşehrilerini bilgilendirmek adına aşı ile ilgili tüm merak edilenleri ayrıntıları ile açıkladı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz