Ana Sayfa Batı Trakya Haber Gümülcine’de Türkiye’ye Karşı Irkçı Küfürlü Saldırı

Gümülcine’de Türkiye’ye Karşı Irkçı Küfürlü Saldırı

0
0

Gümülcine’de kimliği belirsiz bazı ırkçı kişiler veya çevreler, Türkiye’ye karşı hakaret küfür içeren bir saldırı gerçekleştirdi.

Bazı çevreler Batı Trakya Gümülcine’de, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ziyaretinden rahatsızlık duymuş olacak ki, İdadiye Mahallesinde “Yanıklık” sokağı olarak bilinen Laertu caddesinde bulunan metruk bir yapının bahçe çitine Türkiye’ye yönelik küfür içeren bir yazı yazmışlar.

Her defasında Türkiye’den devlet adamlarının Batı Trakya ziyareti öncesinde olduğu gibi bu defasında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ziyareti öncesinde küfür içerikli yazılar yazıldı.

Bu çevreler, Türkiye’ye karşı olan rahatsızlıklarını, takıntılarını ve ruhi hastalıklı davranışlarını malesef Türk Azınlığın yoğun olarak yaşadığı mahallelerde bu tür ırkçı saldırılarla ortaya koyuyor.

Umarız ve beklentimiz odur ki, Gümülcine Belediyesi bir an önce bu ırkçı ve küfür içeren yazıyı silmek üzere harekete geçer. Azınlık ve çoğunluk insanı hep birlikte, ırkçılık kokan bu densiz davranışları sergileyen çevrelere geçit vermeyecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz