Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNİ KAÇIRMAK İSTEDİLER!

GÜMÜLCİNE’DE ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNİ KAÇIRMAK İSTEDİLER!

12
0

Gümülcine’de (Komotini) Ortaokul öğrencisini kaçırmak istediler.

Olay 7 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 14:00 civarında Gümülcine otobüs terminalinde (KTEL) yaşandı.

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi öğrencilerinden biri okul sonrası köyüne gitmek üzere gittiği otobüs terminalinde biri bayan olmak üzere, iki kişi tarafından kaçırılmak istendi. Kişilerin öğrencinin yanına yaklaşarak polis olduklarını söyledikleri ve öğrenciyi gözaltına almak istedikleri sırada otobüs şoförlerinden birinin olayı farketmesi sonucunda derhal polise haber verdiği belirtiliyor. Bunun üzerine derhal olay yerine intikal eden motorize polis ekipleri iki kişiyi olay yerinden uzaklaşmadan suçüstü yakalayarak gözaltına aldıkları ifade ediliyor.

Yaşanan bu tatsız olayı, Muammer Mustafa isimli öğrenci velisi sosyal paylaşım sitesinde kendi hesabından anne babalara seslenerek paylaştı.

Birlik Gazetesi olarak bu öğrenci kardeşimiz ve ailesine büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve tüm anne babaların dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz.

 

TÜM ANNE BABALARIN DİKKATİNE!

 

Bu gun saat 14 sularinda Gumulcine Celal Bayar lisesi ortaokul ogrencisi 3 oglumuz (bir tanesi benim oglum)eve donus icin Gumulcine otobus terminalinde (KTEL) otobus beklerken kendisinin polis oldugunu soyleyen bir bayan ve bir erkek tarafindan gasp edilmek istenmistir.olayi farkeden bir otobus soforunun polise haber vermesiyle sahislar motorize polis ekipleri tarafindan sucustu yakalanmislardir.Lutfen cocuklarimizi bu konuda bilgilendirelim.Tanimadiklari kisiler tarafindan rahatsiz edildiklerinde polisi aramalarini (polis acil numarasi 100)veya kalabalik bir ortama kacmalarini veya bir isyerine siginmalarini soyleyelim.cocuklarimiz iki tanesi ortaokul 1.sinif bir tanesi 2. sinif sukurler olsunki birseyleri yok.Cocuklarimiz ifadelerini verdiler. Dramadan olduklarini ogrendimiz sahislarin yarin sabah nobetci savciliga sevk edilecegi bilgisini aldik.Ben bir veli olarak kendi ozelestirimi yaptim oglum polis imdat telefonunun numarasini bilmiyordu ayrica her tur telefon ile bedava arandigini da bilmiyordu bu da benim eksikligim senden ozur diliyorum oglum!Umarim sizler boyle bir konu icin cocuklarinizdan ozur dilemek zorunda kalmazsiniz.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz