Ana Sayfa Yunanistan Haber Gümülcine’de Dükkanların Kapatılmasını Talep Ediyorlar

Gümülcine’de Dükkanların Kapatılmasını Talep Ediyorlar

11
0

Gümülcine Ticaret Odası, koronavirüsün daha fazla yayılmasını önlemek açısından hükümetten bir önlem daha almasını talep ediyor, geçici olarak dükkanların kapatılması.

Gümülcine Ticaret Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, hükümetin bugüne kadar aldığı önlem kararlarının sadece büyük alışveriş merkezlerini kapsadığı, küçük perakende mağazalarını kapsamadığı belirtiliyor.

Yunanistan’daki diğer Ticaret Odaları ile aynı düşünce çizgisinde olduklarını ve bu noktada vatandaşlar olarak, tüccarlar ve işadamları olarak pandemi tehlikesinin yayılmasını önlemeleri gerektiğini vurguluyorlar.

Açıklamada, “Biz de toplumumuzun büyük bir parçası olarak ailelerimizin, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını korumak için bu çabaya katkıda bulunmak için dayanışma ve sorumluluk göstermeliyiz. Hükümeti, bizi korumaya, tüm perakende satış mağazalarını hemen kapatma kararını almaya ve bu karara somut destek önlemleriyle eşlik etmeye çağırıyoruz. Bu şekilde düşük seviyede çalışmaya devam edersek, mağazalar ne kadar çabuk kapanırsa, maliyet o kadar az olacaktır.

Evde kalıyoruz, veya alışverişe çıkıyoruz. İkisi birden gitmiyor.” İfadelerine yer veriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz