Ana Sayfa Batı Trakya Haber Gümülcine’de 38 Yaşında Kadın Koronavirüsten Öldü

Gümülcine’de 38 Yaşında Kadın Koronavirüsten Öldü

0
0

Gümülcine’de 38 yaşında bir kadın Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının Koronavirise karşı aşılı olmadığı belirtiliyor.

Yaşamını yitiren kadının iki gün evde bronşit teşhisi ile tedavi gördüğü, ancak durumu kötüleşince de eşi tarafından ambulans ile Gümülcine Sismanoglio devlet hastanesine kaldırıldığı, hastaneye gittiğinde ise kadının bilincinin yerinde olmadığı, bunun üzerine acilen hastanenin acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarlamadığı beirtiliyor. Ölen kadında yapılan PCR testinin pozitif çıktığı ve talihsiz kadının ölüm sebebinin Koronavirüs olduğu belirtildi.

Öte yandan Gümülcine Sismanoglio devlet hastanesi Pataloji Kliniği Başhekimi Yorgos Patlakas yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geçen Pazartesi gününden itibaren Gümülcine hastanesinde Covid-19 ünitesi oluşturuldu. Halihazırda oldukça yoğun vakayı tedavi ediyoruz. 38 yaşındaki kadının ölümüyle ilgili olarak, kadının en az iki gündür yoğun ve kötüleşen bronşiti vardı ve evdeydi. Koronavirüsü tespit etmek için kendi kendine bir test yapmıştı, ancak negatif bir sonuç çıktı. Durumu kötüleşince kocası EKAB’ı aradı. Ne yazık ki, onu hastaneye kaldırılmak üzere aldığında, bilincinin yerinde olmadığı tespit edildi. Kadını hayata döndürme çabalarına rağmen, kadın yaşamını yitirdi. Ölümü hastanede doğrulandı. Ölümden sonra moleküler testin (PCR) sonucu pozitif olduğunu gösterdi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz