Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE S. MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN YETİŞKİN BAYAN KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

GÜMÜLCİNE S. MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN YETİŞKİN BAYAN KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

17
0

29 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında Gümülcine S. Müftülüğü’ne bağlı olarak çalışan Yetişkin Bayan Kur’an Kursları Öğrencileri ile seminerli buluşma programı düzenlendi. 9 merkezde düzenlenen bu programa öğrencilerimiz, hocalarımız yanısıra halktan da katılım sağlandı.

“İdeal İnsan Olmada Sorumluluklarımız, Tercihlerimiz” başlıklı seminer programında eğitim, iyi insan, iyi Müslüman olmada ihtiyaç hissettiklerimiz ve dikkat etmemiz gerekenler, ideal aile olmada ve oluşturmada bilinmesi gerekenler ve bedenimizde bulunan kafa, kalp ve karın boşluklarını doldururken tercihlerimizin neler olması gerektiği konuları işlendi.

İlgi ile takip edilen program, Çelebiköy, Yüksek Mescit, Büyük Müsellim, Kalenderköy, Arabacıköy, Değirmendere, Mehrikoz, Büyük Derbent ve Kozlukebir Yetişkin Bayan Kur’an Kurslarımızın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Semineri gerçekleştiren Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet seminer sonrası duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Faydalı, verimli ve bereketli bir seminer programı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Program vesilesi ile 40 Yetişkin Bayan Kursumuz ile buluştuk. Bine yakın öğrencimiz seminer programımızı takip etti. Geri dönüşümler bizleri mutlu etti. İlgi ve alakanın yoğun olduğu bu tür seminerlerin faydalı olduğuna ve daha sık aralıklarla tekrar edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu süreçte bizi destekleyen Müftümüz İbrahim Şerif’e, T.C. Gümülcine Başkonsolosumuzun Saygıdeğer Eşleri Hülya Akıncı Hanımefendi’ye, Muavin Konsolos Derya Ocak Hanım’a, Kur’an Kurslarımızın Murakıbı İsmail Ahmet’e, Bayan Kur’an Kurslarımızın Sorumlusu Hacer Karaali’ye, Kurs Hocalarımıza ve öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz