Ana Sayfa Batı Trakya Haber Gümülcine S. Müftülüğü’nden Sosyal Medyada “Cuma Saati”

Gümülcine S. Müftülüğü’nden Sosyal Medyada “Cuma Saati”

8
0

Gümülcine S. Müftülüğü’nün hazırladığı ve Cuma günleri sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanan “Cuma Saati” isimli paylaşımlar yayınlanmaya başladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 virüsünün neden olduğu ve insanların bir araya gelmelerine kısıtlama getirildiği bir dönemde; sosyal medya, uzaktan eğitim, telekonferans yöntemi gibi dijital yayınlar hayatımıza birçok yenilikler getirdi. İnsanların buluşma noktası genelde sosyal medya oldu.

Gümülcine S. Müftülüğü olarak Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz “Ramazan Sohbetleri ve Mukabele” ve “Kandil Programları” ilgiyle takip edildi.

Sosyal medya alanında da insanlarımıza hizmet sunma anlayışımızla “Cuma Saati” isimli programımızı hayata geçirmiş olduk. Bu programla en azından Cuma günlerinin en bereketli olduğu Cuma saatinin güzel bir biçimde değerlendirilmesini arzu ediyoruz.

Yeni çalışmamızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, takipçilerimizin ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın yararlanmasını temenni ediyoruz.

GÜMÜLCİNE S. MÜFTÜLÜĞÜ

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz