Ana Sayfa Yunanistan Haber Gümülcine Hastanesi Açıklasın, Vakaları Karşılamaya Tıbbi Teçhizat ve Hazırlıklar Yeterli Mi?

Gümülcine Hastanesi Açıklasın, Vakaları Karşılamaya Tıbbi Teçhizat ve Hazırlıklar Yeterli Mi?

3
0

Koronavirüs pandemisinin şakası olmadığını en fazla komşu ülke İtalya’da gördük. Ülkemiz Yunanistan’da da yavaş yavaş ama hızla yayılmaya başladığına şahitlik ediyoruz. Dolayısıyla da her ne kadar temennimiz bu olmasa da er veya geç Rodop ilimiz de nasibini alacağa benziyor. Gidişat açıkça bunu gösteriyor.

Koronavirüsün tıbbi açıdan insan organizmasında değişik şekillerde baş gösterdiğini Tıp dünyası uzmanları günlerden beri sıralıyor. Vaka tespit edildikten sonra da hastaneye kaldırılanların durumları ağırlaşınca da yoğun bakım ünitesinde karantinada suni solunum cihazına bağlanıyorlar.

Burada sorun ve soru şu; Kavala hastanesi daha dün yeni suni solunum cihazlarıyla hazırlıklı olduğunu duyurmuştu. İnsanı yaşamda tutmak üzere olmazsa olmazların başında gelen bu cihazlardan Gümülcine Sismanoglio Devlet Hastanesi’nde var mı? Eğer varsa da ihtiyacı karşılayacak düzeyde yeterli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz