Ana Sayfa Batı Trakya Haber Gümülcine Belediyesi’nden 1.000 Euro “Sadaka” Parası Mı!

Gümülcine Belediyesi’nden 1.000 Euro “Sadaka” Parası Mı!

0
0

Sel felaketinden etkilenen ailelere Gümülcine Belediyesi’nden 1.000 euro “sadaka” parası mı?

Yaşanan sel felaketinde evlerinde neyi var neyi yok herşeyini kaybeden Karagözlü köyündeki Azınlık insanına yönelik, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis katıldığı bir radio proğramında Belediye tarafından yapılacak olan yardımın 1.000 euro civarında olacağını umduğunu dile getirdi.

Bunun ardından birçok okuyucu ve Azınlık insanı BİRLİK Gazetesi’ni telefonla arayarak, “ne bu be abi bize sadaka parası mı veriyorlar?Bir Kosta veya Yanni olsaydı böyle mi davranacaklar dı?” diyerek dert yandılar.

Biz de, BİRLİK Gazetesi olarak buradan başta Belediye Başkanı Garanis olmak üzere, Belediye meclisinde olan veya Belediye içerisinde görevli koltuğunda oturan eski yeni siyasilere şunu söylemek istiyoruz; halkın sesine kulak verin! Fazla söze bilmem gerek var mı?

Oysa sel sularının bir metreyi aştığı çamur deryasıyla dolan evlerin içinde yatak yorgan döşekten tutun da buzdolabı, çamaşır makinesi televizyon, giyim ve yiyecek ne varsa hepsi kullanılmaz bir duruma gelmişti.

Şimdi sayın Belediye Başkanı Yannis Garanis çıkıp sanki “sadaka” verirmiş gibi felaketi kemik ve iliklerine kadar yaşayan bu insanlara acilen bir euro yapılacağını umduğunu söylüyor. Bırakın verilmesini ki bu güne kadar bu insanlara acilen yardımın verilmiş olması gerekirken, sayın Garanis çıkıp “verileceğini umuyorum” diyor.

Sayın Belediye Başkanı Garanis ve etrafında olan Gümülcine Belediye Meclisi Azınlık üyeleri, bu yaşanan felaketin sizin evinizde olduğunu düşünün ve siz ne yapardınız bu güne kadar?

İşte seçimlerde Yerel Yönetimlere aday olarak giren Azınlık siyasileri, seçimlerde kapı kapı nasıl oy istemeye giyorsanız, şimdi bu insanların yanında dik durun, Belediye Başkanı Garanis’in değil, zaten Garanis’in yanındasınız öyle veya böyle, zaman kendi insanının yanında dik durma zamanıdır. Bunun için, bu günler için oy verildi sizlere. 1.000’luk “sadaka parası” için değil!

Metios ve ekibi

DMT Eyalet Başkanı sayın Metios, Başkan Yardımcıları Çalikidis, Ahmet ve Cihan ve Multaza sizler bu konuda ne yapıtınız? veya yapıyorsunuz? yoksa “bu Gümülcine Belediyesi’ni ilgilendiriyor” mu diyorsunuz? Eyalet Başkanlığı maddi yardımda bulunamıyor mu? böyle bir imkanı yok mu yani? en azından neler yaptınız veya yapmak için uğraşıyorsunuz ile ilgili bir açıklama yayınlarsanız halkımız da bilir diye düşünüyorum. Biz açıklamanızı seve seve yayınlarız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz