Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE KURBAN SATIŞINA POLİS ENGELİ, SATICILARA CEZA KESİLDİ! GÜMÜLCİNE BELEDİYESİ ORTALIKTA YOK!

GÜMÜLCİNE’DE KURBAN SATIŞINA POLİS ENGELİ, SATICILARA CEZA KESİLDİ! GÜMÜLCİNE BELEDİYESİ ORTALIKTA YOK!

27
0

Gümülcine’de kurban satışına polis engeli, satıcılara ceza kesildi, Gümülcine Belediye Başkanı Petridis ve yardımcıları ortalıkta yok!

Kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışına Gümülcine’de polis engeli. Savcılık talimatıyla 3 kişilik bir polis ekibi Gümülcine’de kurban pazarına giderek kurbanlık satanlara gerekli belgeleri olmadığından dolayı satışı yasakladı.

BİRLİK Gazetesi bu olayı canlı canlı görüntüledi ve oradaki polis ekibine uygulamayla ilgili sorduğu soruya sorumlu emniyet amiri şu cevabı verdi.

NİSAN AYINDA BELEDİYE’DE TOPLANTI YAPILDI!

“Cevap vermekte ben yetkili değilim, basın bürosu gerekli açıklamayı yapacaktır. Ancak şunu söyleyebilirim, Nisan ayında Komotini (Gümülcine) Belediyesi’nde tüm ilgili birimlerin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Bölge Genel Sekreterliği yetkilileri ve Rodop Tarım ve Hayvancılık dairesi yetkilileri de oradaydı. Kurbanlık satışı ve kesimi ile ilgili bazı kararlar aldılar. Ancak bugün birileri tarafından izinsiz kurban satışı yapıldığı gerekçesiyle Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş, biz de Savcının emri üzerine burada kontrol yapmaya geldik. Şu an satıcıların hiç birinde Nisan ayında alınan bu karar gereği gerekli izinler yok. Söyleyeceklerim bu kadar.”

Şimdi siyasilere sorulacak tek soru şudur; Belediye’de yapılan toplantıda ne gibi kararlar alındı? Ve alınan kararlar hayvan besicilerine aktarıldı mı?

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6sb0e4

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz