Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE KUMARHANE MAHALLESİNDEKİ YANGIN MAHALLELİYİ KORKUTTU

GÜMÜLCİNE’DE KUMARHANE MAHALLESİNDEKİ YANGIN MAHALLELİYİ KORKUTTU

23
0

Gümülcine’de Kumarhane mahallesindeki yangın mahalleliyi korkuttu.

Bu gece saat 23:45 civarında Gümülcine’de Kumarhane mahallesi Marathonos çıkmaz sokakta bir evde çıkan yangın mahallede yaşayan herkesi korkuttu.

Bir bahçe içinde ağaçların arasında bulunan tek katlı yer evinde çıkan yangına itfaiyenin süratle gelerek müdahale etmesi belki de yaşanabilecek bir felaketin önüne geçti. 3 araçla yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldı uzun uğraşlar sonucunda söndürdü.

Ancak şu an saat 01:17 itibariyle itfaiye tarafından soğutma çalışmaları devam ediyor. Çünkü evin içi ve bahçede bulunan plastik ve yanıcı özelliği olan eşyalar vede çöp yığınları zaman zaman alevleniyor. Bu sebeple halen itfaiye ekipleri çalışmalara devam ediyor.

Öte yandan tedirgin olan ve sokağa çıkan komşuların söylediklerine göre, bu evde çıkan yangın ilk değil. Geçtiğimiz yıl yine aynı evde yangın çıkmış ve aynı sorun yaşanmış. Sebebi, evde oturan şahısın “Çöp Biriktirme Alışkanlığı” olduğu ve zaman zaman dikkatsizlik yüzünden evde yangın çıktığını ileri sürüyorlar.

Olay yerine gelen polis ekibi komşulardan ve ev sahibinden bilgi alarak yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6z8bpp

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz