Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI!

GÜMÜLCİNE’DE HIRSIZLIK VE CİNAYET OLAYI!

22
0

Gümülcine’de hırsızlık ve cinayet olayı yaşandı. Gümülcine-Çepelli Yaka bölgesi yolu üzerinde inşaat yapı malzemeleri satan bir şirkette meydana gelen olayda 50 yaşlarında bir kişi aracının içinde elleri bağlı bir vaziyette ölü olarak bulundu.

Aslen Sarancina köyünden olan ve Gümülcine’de Harmanlık Mahallesi’nde ikamet eden 50 yaşlarında L.A.A. gece bekçiliği yaptığı şirkette Çarşamba sabahı aracının içinde ilk belirlemelere göre elleri kolları bağlı bir vaziyette kafasına aldığı ağır darbelerle ölü olarak bulundu.

İş sahibi sabah işyerine gittiğinde bu korkunç manzara ile karşılaştı. Derhal polise haber verdi ve polis ekipleri inceleme yapmak üzere olay yerine intikal ettiler. Polis tarafından olay mahalli kontrol altına alınırken şu an için ölü olarak bulunduğu aracın yanına kimse yaklaştırılmıyor. 

İş sahibi E.’nin BİRLİK Gazetesi’ne olay yerinde verdiği ilk bilgilere göre, olay Çarşamba sabaha karşı işyerinde yaşanmış. Kişi veya kişilerin işyerindeki fayans ve bazı malzemeleri işyerine ait iki yük taşıma aracının üzerine yükleterek cinayeti de işledikten sonra gecenin karanlığından faydalanarak iki araçla birlikte olay yerinden derhal kaçarak izlerini kaybettirmişler.

Olayla ilgili polis geniş çaplı araştırma soruşturma başllattı.

 

        

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz