Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE FECİ KAZADA 9 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

GÜMÜLCİNE’DE FECİ KAZADA 9 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

26
0

Bu sabah saat 08:00 civarında Gümülcine-Dedeağaç Egnatia otoyolu kavşağında meydan agelen trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti. 13 kişinin içinde bulunduğu A 4 Audi aracının bariyerlere çarpması neticesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve aracın yolda savrulduğu belirtililiyor. Hayatını kaybeden 9 kişiden 3 erkek, 4 kadının yanısıra 3 çocuğunda bulunduğu belirtiliyor. Kazada 3 kişinin ağır yaralı olduğu ifade ediliyor. Ölen ve yaralananlardan bazılarının Irak’lı oldukları belirtiliyor.

Sırbistan plakalı aracın 1-7-2011 tarihinde Katerini’den çalındığı ihbarı bulunduğu belirtiliyor.

Kazadan hemen sonra olay yerine gelen polis ve çok sayıda ambulans ve sağlık görevlileri, yaralıların bazılarını Gümülcine hastanesine bazılarını da Dedeağaç hastanesine kaldırdıkları ifade ediliyor.

Kazanın, araçta bulunan 13 kişinin ağırlığı veya herhangi bir mekanik kazadan dolayı meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Kaza ile alakalı çalışmaları Gümülcine Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik birimi yürütüyor. Meydana gelen kazada aracın ortadan ikiye bölündüğü ve hurda haline geldiği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz