Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE 16 YAŞINDA ENGELLİ ÇOCUĞUN FECİ SONU!

GÜMÜLCİNE’DE 16 YAŞINDA ENGELLİ ÇOCUĞUN FECİ SONU!

15
0

Yassıköylü 16 yaşında bir erkek çocuğu Gümülcine’de ölü olarak bulundu. 16 yaşındaki konuşma ve yürüme engelli Hüsnü Halil, Gümülcine Yaka Bölgesi Trakya Dimokritos Üniversitesi arazisi içinde gece saat 23:00 da ölü olarak bulundu.

Aslen Yassıköylü olan Hüsnü Halil, annesiyle birlikte Gümülcine’deki Sosyal Sigortalar Kurumu’nda (İKA) ömür boyu kullandığı ilaçları reçeteye yazdırmak üzere geldiler. İşleri sonraki güne sarkınca geceyi Kalkanca Mahallesi’nde akrabalarının yanında geçirmek zorunda kaldılar.

Talihsiz Hüsnü, geceyi akrabalarının yanında geçirdikten sonra sabaha karşı saat 04:00 civarında evden çıkarak ortalıktan kaybolduğu belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen aile derhal polisi aradı. Sırasıyla da arama kurtarma ekipleri bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattıkları belirtilirken, ancak 15 saat sonra Hüsnü’nün cansız bedeni Gümülcine Yaka Bölgesi Trakya Dimokritos Üniversitesi arazisi içinde gece saat 23:00 da donuk bir vaziyette bulundu. Olay yerine gelen Adli Tıp Doktoru ve polis raporuna göre, olayda herhangi bir cinayet vakasının olmadığını belirttikleri ifade ediliyor.

Kalkanca Mahallesi’ndeki yakınları yaşanan bu olaydan büyük özüntü duyduklarını belirtiyorlar. 

Talihsiz Hüsnü’nün cenazesi 5 Aralık 2013 Çarşamba günü İkindi Namazı’ndan sonra Kalkanca’da akrabalarının evinden Postuboş (Poşpoş) mezarlığına defnedilecek.

BİRLİK Gazetesi, Kalkanca Mahallesindeki soydaşlarımızın yanına giderek talihsiz Hüsnü’nün akrabalarıyla görüştü.

Video İzle: http://www.dailymotion.com/video/x17zos8_gumulcinede-16-yasinda-cocuk-yasamini-yitirdi_animals

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz