Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’NDE NELER OLUYOR, NEDEN KAPALI?

GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’NDE NELER OLUYOR, NEDEN KAPALI?

23
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde neler oluyor, neden kapalı? Başlatılan yeni tadilat sonrasında her gün Polisler gelerek yapılan tadilat çalışmaları hakkında şikayet olduğunu söyleyerek çalışmaları durdurdular. Doğrudur, çalışmalar durdu ve GTGB’nin kapısına kilit vuruldu. Milletvekillerinin bu durmdan haberleri varmıdır? peki neden herkes suskun?

Kim veya kimler çalışmalar hakkında her gün şikayette bulunuyor? neden şikayet ediyorlar? yoksa birileri GTGB’nin kapatılmasını mı istiyor? kim bunlar? Batı Trakya Türkleri ve özeliikle de GTGB sevgisi olan herkes, Batı Trakyamızda Türklerin toplantı merkezi olan GTGB’nin kapalı olmasından dolayı büyük üzgüntü içerisinde. Acaba bu güzide kuruluşumuz da mı artık tarihe karışıyor? Bu yaşananlar ve olup bitenler hakkında olan soru işaretleri acilen cevap bekliyor.

KARAYUSUF: “TABELALARIN ASILACAĞI SÖZÜNÜ VERMEK İSTİYORUM”

KARAYUSUF’UN KONUŞMASI VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x4wts49_gtgb-iftar-karayusufun-konusmasi_news

Hatırlanacağı üzere, SİRİZA Partisi Milletvekili Ayhan Karayusuf GTGB’de bir iftar yemeğinde kürsüye çıkarak yüzlerce kişinin önünde yaptığı konuşmasında GTGB ile ilgili şöyle demişti:

“Biliyorsunuz ki yaklaşık 30 yıldır tabelamız yok. Ve ben bulunduğum siyasi oluşum içerisinde verdiğim mücadele ile, daha ihtidar olamadık ama, partimin siyasi çizgisi içerisine bu tabelanın vede İskeçe Türk Birliği’nin tabelalarının asılacağının sözünü şu anda şurada ve hepinizin huzurunda vermek istiyorum. Bu güzel kuruluşumuzun resmen Yunanistan devletince resmen Gümülcine Türk Gençler Birliği olarak yaşadığı iktidarlarda buluşmak dileğiyle hepinize iyi bayramlar diliyorum.”

Evet, GTGB’nin bırakın tabelasının asılmasını, şu anda GTGB’nin kapalı olduğunu, tadilatın polis tarafından durdurulduğundan ve GTGB’nin bir kenarda yalnız bırakıldığından, GTGB Başkanı Koray Hasan’ın bir hukuk savaşı verdiğini, Avukat’lar arasında mekik dolaştığından haberleri var mı acaba Milletvekillerinin ve özellikle de yukarıda bu konuşmayı yapan sayın Ayhan Karayusuf’un? 

ŞİMDİLİK BU KADAR!!!!!!!

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz