Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’NDE İFTAR COŞKUSU YAŞANDI

GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’NDE İFTAR COŞKUSU YAŞANDI

15
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde (GTGB) iftar coşkusu yaşandı. Mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerinde GTGB Gençlik Kolu tarafından organize edilen iftara yaklaşık 500 kişi katıldı.

Gençlerin elbirliği ile canla başla çalışıp hazırladığı iftar yemeğine T.C.Gümülcine Başkonsolosluğu’nda görevli Muavin Konsoloslar Alper Atak, Murat Ertaş, Batı Trkya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Milletvekili Ayhan Karayusuf, GTGB Başkanı Koray Hasan, Yassıköy Belediyesi Meclis Başkanı Önder Mümin, Rodop-Evros İlleri SÖPA Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Mehmet Derdiman, BAKEŞ Temsilcisi Pervin Hayrullah katıldı.

Narlıköy din görevlisi Sadık Sadık’ın okuduğu ezanla herkes orucunu açtı ve iftar sonrası duayı ise Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif yaptı. Gençlik Kolu Asbaşkanı müzisyen Alperen Hacı İbrahim canlı Fasıl Müziği ile iftar boyunca katılımcılara huzurlu bir dinleti sundu.  

Milletvekili Ahmet Hacıosman, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ve Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER), Azınlık Belediye Başkanları, Sabık Milletvekillerinin de iftar yemeğine katılmadıkları gözlemlendi.

İlk olarak selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye GTGB Başkanı Koray Hasan geldi. Başkan Koray Hasan yaptığı konuşmasında, “Ramazan’ın son günlerinde Gençlik Kolumuzu tebrik ederek teşekkür ediyorum ve ve herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x226w89_gumulcine-turk-gencler-birligi-nde-iftar-coskusu-yasandi_news

GTGB Gençlik Kolu Başkanı Korel Hayrullah da kısa bir selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Batı Trkya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete de kürsüye gelerek bir selamlama konuşması yaptı. Mete konuşmasında şunlara değindi:

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x22704i_gumulcine-turk-gencler-birligi-nde-iftar-coskusu-yasandi_news

 

İftar yemeğine katılan Milletvekili Ayhan Karayusuf yaptığı konuşmasında GTGB’nin tabelasının halen asılmadığını, partisinin iktidara gelmesi durumunda tabelanın asılması sözünü verdi. Karayusuf şunları söyledi:

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2271p7_gumulcine-turk-gencler-birligi-nde-iftar-coskusu-yasandi_news

 

Son olarak kürsüye Muavin Konsolos Alper Atak geldi. Atak, “Başkonsolosun selamlarını getirdim sizlere, kendisi biraz rahatsız olduğundan dolayı malesef aranıza katılamadılar. Açıkçası benim böyle bir kuruluştan, kurumdan haberim yok, bu çocuklar görünmüyorlardı ortalıkta, şimdi bu organizasyondan dolayı tebrik ediyorum kendilerini” dedi.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x22729z_gumulcine-turk-gencler-birligi-nde-iftar-coskusu-yasandi_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x22731a_gumulcine-turk-gencler-birligi-nde-iftar-coskusu-yasandi_news

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz