Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE ŞEHİR PLANI AÇIKLANDI

GÜMÜLCİNE ŞEHİR PLANI AÇIKLANDI

20
0

Uzun yıllardan beri konuşulan Gümülcine Belediyesi şehir planı 1 Mart Perşembe 2012 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Gümülcine Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Molla İsa Birlik gazetesi arayarak şunları ifade etti:

 

“Çoğunluğun yanısıra Azınlık insanımız tarafından da 25 yıldan beri beklenen Gümülcine şehir planı 2011 yılında dört büyük sorunu giderilerek sonuca ulaştırıldı. Bu konuyla ilgili büyük mücadeleler verdik. 25 yıllık mazisi olan bu büyük sorunu şu anki Belediye Yönetimi olarak çözdüğümüz için gurur ve onur duyuyorum.

Yalnız belirtmek isterim ki, daha henüz inşaat yapılabilecek konuma gelinmiş değildir. İnşallah bir aksilik olmaz her şey yolunda giderse iki veya üç yıl içinde Gümülcine şehir planına dahil olan bölgelerde yapılacak yaşanabilir şehircilik projesiyle bu soruna son noktayı koymayı hedefliyoruz.

Belediye olarak amacımız halkımızın daha modern, çağdaş ve yaşanabilir bir şehire kavuşmasıdır. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıya rağmen halkımızın bir nebze de olsa gelecekte tünelin ucunda ışık olduğunu göstermek istedik. Gümülcine’lilere hayırlı olsun.” Dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz