Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU MUSTAFA SARNIÇ BTTDD GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU MUSTAFA SARNIÇ BTTDD GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

18
0

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu sayın Mustafa SARNIÇ ve eşi sayın Esin SARNIÇ Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’ne 14 Şubat 2012 Salı günü nezaket ziyaretinde bulundular.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez’inde gerçekleşen ziyarete Genel Merkez yöneticileri ve Kadın Kolları beraberinde, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Üsküdar ve Zeytinburnu şubeleri ile Batı Trakya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, Batı Trakya Cami Yaptırma ve Eğitim Vakfı İstanbul Batı Trakya Spor Kulübü ve Zeytinburnu Batı Trakya Kuran Kursu Derneği yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret son derece keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşti.

 

Güncel konuların dile getirildiği ziyaret kapsamında Genel Başkan Av.Burhaneddin HAKGÜDER tarafından Başkonsolos sayın Mustafa SARNIÇ’a bu güne kadar Batı Trakya Türklerine yapmış oldukları hizmetler nedeni ile günün anısına plaket takdim edildi. Batı Trakya’da bulundukları süre boyunca her daima Batı Trakyalı kadınlarımızın yanında ve onlardan biri gibi yer alan sayın Esin SARNIÇ’a da Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Hürrem ŞEVKETOĞLU tarafından derneğimizin flaması takdim edildi.

 

Genel Merkez’deki buluşmanın ardından, Başkonsolos Sayın Mustafa Sarnıç ve eşleri Sayın Esin Sarnıç onuruna Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nce verilen akşam yemeği sonrasında Genel Başkan Hakgüder ve yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Başkonsolos ve eşlerini Batı Trakya’ya uğurladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz