Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜLBEYAZ KARAHASAN: “ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK ÇOK İYİYİM”

GÜLBEYAZ KARAHASAN: “ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK ÇOK İYİYİM”

19
0

Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Gülbeyaz Karahasan, Yanya Üniversitesi Hastanesi Ortopedi bölümünden Birlik gazetesi aracılığıyla sevenlerine seslendi ve “Allah’a şükürler olsun çok iyiyim” dedi.

 

19 Eylül Pazartesi günü Egnatia Otobanında çocuklarıyla birlikte yolculuk ederken geçirdiği trafik kazasında yaralanan Gülbeyaz Karahasan, Yanya Üniversitesi Hastanesi Ortopedi bölümüne kaldırıldı. Sol elinde ciddi derecede hasar bulunan Gülbeyaz’ın sol eli doktorlar tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla bileğinden kesildi.

Birlik gazetesine konuşan Gülbeyaz şunları söyledi.

“Allah’a şükürler olsun çok iyiyim. Daha da kötü olabilirdim. Çocuklarıma birşey olmadı. Onları ve beni Allah korudu. Eğer elimi kafama koymasaydım durum daha da vahim olurdu. Belki elimi kaybettim ama Allah çocuklarımı ve canımı bana bağışladı. Ben çok çok iyiyim. Moralimde yerinde. İnsanlarımız beni merak etmesinler. Verilmiş sadakamız varmış. Büyük bir kazadan kurtulduk. Bizi Allah korudu.”

Birlik gazetesi olarak Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Gülbeyaz Karahasan’a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah’tan acil şifalar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz