Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GTGB GENÇLİK KOLU “DÜNYA MÜZİK GÜNÜ KONSERİ” DÜZENLEDİ

GTGB GENÇLİK KOLU “DÜNYA MÜZİK GÜNÜ KONSERİ” DÜZENLEDİ

17
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) çatısı altında faaliyet gösteren GTGB Geçlik Kolu, 21 Haziran 2013 tarihinde GTGB bahçesinde “Dünya Müzik Günü Konseri” düzenlediler. Konuyla ilgili olarak GTGB tarafından yapılan açıklamda şu ifadelere yer veridi:

“Geceye GTGB Gençlik Kolu Başkanı Ömer Topuroğlu’nu selamlama konuşması ile başladı ve Gençlik Kolu Sekreteri Nihan Ayan Dünyanın Birçok Ülkesinde kutlanan 21 Haziran Dünya Müzik Günü hakkında izleyicilere bilgi verdi.

Konsere ilk olarak Mümin Ali yönetimindeki Gümülcine Türk Gençler Birliği Saz Ekiplerinin seslendirdiği Halk Türküleri ile başlandı.  Daha sonra sırasıyla sahneye çıkan GRUP ALATURKA, GÖLGE SAKİNLERİ ve TURQUAZ Müzik gurupları seslendirdikleri müzik parçaları ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Düzenlenen Konsere Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Sami Toraman, Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Mehmet Emin, Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, DEB Partisi Dedeağaç İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Çapar Hasan, Eski Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Devecioğlu ve İşadamı İbrahim Halil Hasan katıldı.

G.T.G.B. Yönetimi olarak bir ilki gerçekleştiren Gençlik Kolumuzu Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz