Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GTGB EKİBİ NALLIHAN FESTİVALİ’NDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

GTGB EKİBİ NALLIHAN FESTİVALİ’NDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

20
0

22-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen II. Uluslararası Nallıhan Tapduk Emre ve İğne Oyaları Kültür Sanat Festivali sona erdi. Beş gün süren festivalin kapanışı da açılışı kadar coşkulu geçti.

 

Çevre ilçelerin belediye başkanları, Ankara II. Bölge milletvekilleri, Gümülcine’den Gümülcine Türk Gençler Biriliği (GTGB) Folklor Ekibi ve Slovakya’dan katılan ekipler festivalde kendi kültürlerini tanıtırken, festivale katılanlar açılan stantlarda Nallıhan kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

 

GTGB ekibi Folklor grubu öğretmeni Erkan Demiroğulları başkanlığında festivalde büyük ilgi gördü. Belediye başkanı Adnan Okur, Batı Trakya’dan soydaşları Nallıhan’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu, Batı Trakya ziyaretinde yaşadığı heyecanı bir kez daha Nallıhan’da yaşadığını belirtti. Okur, önümüzdeki yıl yine Batı Trakya’dan bir ekibin Nallıhan’a gelmesi için gerekli çalışmaları başlatacağını söyledi.

 

Geziye katılan GTGB Folklor grubu öğrencileri Nallıhan’da büyük ilgi gördüklerini, organizasyonun çok iyi olduğunu ve gelecek yıl yeniden gitmek istediklerini belirttiler. Belediye başkanı Adnan Okur’un kendileriyle yakından ilgilendiğini, hiç bir konuda sıkıntı çekmemeleri için elinden gelenin en iyisini yaptığını söylediler. Ekip Birlik gazetesi aracılığıyla Nallıhan belediye başkanı Adnan Okur’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz