Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar GÖÇMENLERE SON YARDIMLAR ULAŞTIRILDI

GÖÇMENLERE SON YARDIMLAR ULAŞTIRILDI

15
0

Gümülcine Polis Okulu’nda barındırılan ve elbise konusunda zor durumda olan göçmenle için yaklaşık bir ay önce Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman ve üç azınlık radyosu Çınar FM, Radyo City ve Joy FM tarafından başlatılan, daha sonra Kozlukebir Belediye Meclisi’nin de destek verdiği İnsancıl Yardım Kampanyasında toplanan son elbiseler, 9 Ocak Çarşamba günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mehrikoz, Kozlukebir ve Sirkeli köylerinde belediyeye ait depolarda ve Harmanlık Mahallesi Camii’nde toplanan elbiseler Çarşamba günü öğleden sonra Kozlukebir Belediyesi’nin aracı ile polis okuluna götürülüp yetkililere teslim edildi.

 Bayan göçmenlere de yardımlar götürüldü

Daha önceden toplanan yardımlar sadece Gümülcine Polis Okulu’na götürülmüştü. Çarşamba günü bu kez Yassıköy Polis Karakolu’nda barındırılan bayan göçmenlere de yardımlar ulaştırıldı. Yardımların Gümülcine’den bayan göçmenlere ulaştırılması için Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı ve Başkan Yardımcısı Sabri Ömer büyük katkı sağladı. Belediye yöneticileri yardımlar için belediye ait bir aracını tahsis ettiler ve belediyeden iki işçiyi görevlendirdiler.

Kozlukebir Belediyesi aracında bulunan bayan elbiseler Gümülcine çıkısında Yassıköy Belediyesi’nin aracına aktarıldı. Erkekler için toplanan son elbiseler Gümülcine Polis Okulu’na teslim edildikten sonra Yassıköy’e hareket edildi. Bayan elbiseler polis karakoluna Başkan Yardımcısı Sabri Ömer eşliğinde götürülüp yetkililere teslim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz