Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Girit Adası Bu İki Batı Trakyalı’yı Konuşuyor

Girit Adası Bu İki Batı Trakyalı’yı Konuşuyor

129
0

Girit adası ve özellikle de tüm Hanya bölgesi bu iki Batı Trakyalı Türk futbolcuyu konuşuyor. İkisi de aynı şehrin ayrı takımlarında şu an harikalar yaratmaya devam ediyor. Birisi Mümin Hüseyin, diğeri de gol makinesi Ferit Hüseyinoğlu.

Girit basını, geçtiğimiz günlerde 19 Kasım 2019 tarihinde başarılı orta saha oyuncusu Mümin Hüseyin’in ilk kez baba olduğunu şu başlıkla duyurdu; “γκολ” της ζωής του “έβαλε” ο Χουσεΐν Μουμίν, (Hüseyin Mümin hayatının golünü attı) diyerek, bu sevincini antremanda diğer futbolcu arkadaşlarıyla birlikte paylaştığını duyurdu.

Bilindiği üzere Yunanistan’da futbol yaşantısına Gümülcine’de Panthrakikos takımında başlayan ve devamında PAOK ve sonrasında Süper Lig’in değişik takımlarında top koşturan Hüseyin Mümin, şu an futbol kariyerine 2 Lig ekiplerinden Girit PAE. Hania’da kaptan olarak devam ediyor.

BİRLİK Gazetesi ailesi olarak, Hüseyin Mümin çiftine “gözleri aydın olsun, Allah biricik evlatlarının anneli babalı vede uzun ömürlü sağlıklı büyümesini nasip etsin” dileklerimizi iletiyoruz.

O bir gol makinesi!

Girit’te gol denince ilk olarak akla yine Batı Trakyalı bir genç kardeşimiz geliyor, Dimetokalı Ferit Hüseyinoğlu. Hanya kenti başta olmak üzere, civar halkın sevgisi ve güvenini kazanmış bulunuyor. Ayrı ayrı takımlarda ter döküyor olsalar da, Ferit Hüseyinoğlu her maçta boş geçmeyip rakip ağları havalandırıyor. Bu yüzden de şu an gol krallığında ilk sırada bulunuyor.

BİRLİK gazetesi olarak “Hanya fatihleri”nden biri olan Ferit Hüseyinoğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Ferit Hüseyinoğlu, “burada çok mutluyum, takım arkadaşlarım ile uyum içinde devam ediyorum. Maç içinde görevim gol atmaktır ben de bunu şu an en iyi şekilde yapıyorum ve bu yüzden de gol karallığı sıralamasında birinci sıraya yükselmiş durumdayım. Amacımız şampiyon olmak ve bunu büyük ölçüde başaracağız. Gazeteniz aracılığıyla Batı Trakya’da tüm herkese selamlarımı iletiyorum. Onları en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz