Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GENELEV SAHİBİ İLKOKULA SPONSOR OLDU

GENELEV SAHİBİ İLKOKULA SPONSOR OLDU

12
0

Yunanistan’da genelev patroniçesi bir ilkokula sponsor oldu. “Peloponissos” gazetesinin haberine göre “Ebeveynler ve Veliler Derneği” Patra’da bir İlkokula sponsor olarak bir genelev patroniçesini kabul ettikleri belirtiliyor.

Sponsorluk kapsamında yapılan yardımın miktarı 3.000 euro olduğu ifade edilirken, dilekçenin okulun giderlerini karşılayamayan dernek üyeleri tarafından yapıldığı belirtiliyor.

Dernek üyeleri, haberde belirtilenlere göre, şehirin kurumlarına başvurmuş ancak çözüm bulunamamıştı. Böylece genelev sahibine başvurmuşlar ve yapılacak yardım konusunda olumlu yanıt almışlar.

Dernek başkanının, bu paranın fotokopi makinesi alımında kullanılacağını belirttiği ifade ediliyor. Başkanın, “bazı müdahaleler yapmak için arzu ettiğimizi dile getirmiştik.  Ancak “Ebeveynler ve Veliler Derneği”nin kasasında para yok. Yardım bulmak için bazı girişimlerde bulunduk. Sadece yardım etmek isteyen genelev sahibiydi.”

“Ebeveynler ve Veliler Derneği” neden genelev sahibinin yardım konusunda tercih edilmesi sorusuna ise, kentle özdeşleşmiş ve uzun yıllardan beri burada genelev çalıştıran olduğu için tercih edildiği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz