Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GENEL BAŞKANI “HEDEF” GÖSTERDİLER!

GENEL BAŞKANI “HEDEF” GÖSTERDİLER!

31
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin Yunanistan’da “HEDEF” olarak gösterildi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Genel Merkez Gençlik Kolları‘nın istişare toplantısında biraraya geldi.  

Bu toplantının haberi ve fotoğrafları, merkezi Gümülcine’de (Komotini) bulunan ve Batı Trakya başta olmak üzere, Türkiye’deki haberleri de Türkçe’den Yunancaya çevirerek Yunanistan genelinde basın kuruluşları ve sosyal paylaşım sitelerine (abonelik karşılığında) servis eden http://tourkikanea.gr/ internet sitesinin yaptığı haberin sonunda sorduğu iki soru gerçektek düşündürücü olduğu kadar ne anlama geliyor.

Haberin sonunda yer alan sorularda;

2 fotoğraf arasında anlamlı fark olarak ne görüyorsunuz?

Sayın Hüseyin halen yapabilipte ülkemize geliyor mu?

Soruları, gerçekten akıllara şaşkınlık yaratacak şekilde ortaya çıkarken, geçmiş yıllarda BTTDD’de başkanlık yapmış ve halen Yunanistan’a girme yasaklığı bulunan, anne babalarının cenazelerine gelmelerine dahi izin verilmeyen diğer başkanlara yapılan antidemokratik uygulamanın nedenlerini açıkça ortaya koymaktadır.

Bu haberden sonra şimdi tüm gözler, BTTDD Genel Başkanı Sayın Av. Necmettin Hüseyin ve Yönetim Kurulu’nun ve de diğer başkanların izleyeceği yola çevrildi.       

Haberin Yunancası aynen ağaşıdaki gibidir.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ !

Μέσα Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) –Τουρκίας δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν συναντήθηκε με το τμήμα νεολαίας του συλλόγου. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες. Η πρώτη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί και η δεύτερη στην ιστοσελίδα του BTTDD.

Δύο ερωτήματα:

Ποια βλέπετε να είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις 2 φωτογραφίες ;

Ο κ. Χουσεΐν ακόμη μπορεί κι έρχεται στην χώρα μας ;

http://tourkikanea.gr/

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz